heeft u als bedrijf geen inspiratie
of tijd
voor uw social media?
geen stress! wij zorgen ervoor
dat uw content uitstraalt
waar u voor staat.

s1. Online marketing

AK Media & Design verdiept zich in uw bedrijf, doet kennis op, laat zich inspireren en verwerkt dit vervolgens naar een visuele content. Hierbij wordt er rekening gehouden met uw huisstijl, de uitstraling en de doelgroep van het bedrijf. Dit zullen wij dan ook met u bespreken om op deze manier uw online marketing optimaal te benutten.

s2. Inrichten van lay-out

De lay-out van uw content wordt volledig vormgegeven op basis van uw huisstijl. Hiermee geeft u een uniek beeld en weet u zich te onderscheiden binnen uw branche. 

s3. Onderzoek naar informatie

Heeft u geen inspiratie voor uw content? Geen zorgen! Wij doen onderzoek naar informatie dat aantrekkelijk is voor uw bedrijf.

Ook hiervoor bieden wij de mogelijkheid om volledige onderzoek te doen naar informatie dat aantrekkelijk is voor uw blog. 

s4. vormgeving content

Wij houden rekening met speciale momenten. Is het valentijnsdag? Bestaat uw bedrijf 5 jaar?  Met elk detail wordt rekening gehouden om een zo persoonlijk mogelijk platform te ontwikkelen. Het inspelen op belangrijke momenten laat zien dat uw content actueel is. 

 

s5. inplannen van content

Iedere week ontwerpt en plant AK Media & Design uw social media kanalen in, zodat u zich geen zorgen meer hoeft te maken over uw online content. Uw volledig social media wordt dus van top tot teen volledig verzorgd door AK Media & Design. 

Dan laten we graag wekelijks uw content goedkeuren voordat het online geplaatst wordt.