WIJ ONTZORGEN UW SOCIAL MEDIA
1 %
informatie aanleveren

Voor een klein percentage zal er door de klant zelf informatie aangeleverd worden. Dit heeft betrekking op de persoonlijke kennis die u als bedrijf extra wilt uitstralen in uw social media platforms.

1 %
Onderzoek door AK Media & Design

AK Media & Design voert voor 95% de volledige research uit voor de posts. Daarnaast verwerken wij de volledige content en hoeft u geen zorgen te hebben over het verdere verloop van uw social media platform. 

     Gerealiseerd bij huidpraktijk Ilona

SOCIAL MEDIA MANAGEMENT

Bedrijfsfotografie

Bij Huidpraktijk Ilona richten wij de social media platforms in. Om dit meer een persoonlijke uitstraling te geven hebben wij product- en sfeerfoto's mogen maken van het bedrijf. Alle foto's die te zien zijn hierboven zijn dan ook binnen het bedrijf gemaakt. Dit zorgt voor een vertrouwende sfeer en uitstraling.

Grafisch ontwerp

Het grafisch ontwerp van de diverse posts zijn gebaseerd op de kleuren van het logo. Daarnaast wordt er een strakke stijl gehanteerd die zeer clean is. De uitstraling van het bedrijf komt terug in de vormgeving, waardoor de diverse posts tot één geheel leiden.

Research

AK Media & Design verdiept zich iedere week in de achtergrond van Huidpraktijk Ilona, zodat er wekelijks nieuwe informatie gegeven wordt naar de klant. Huidpraktijk Ilona hoeft dus zelf geen informatie aan te leveren. Dit zal alleen in overleg gebeuren indien er een nieuwe actie opgezet moet worden.

Geen zorgen

Huidpraktijk Ilona hoeft geen zorgen te hebben over de inrichting van de social media platforms. Wekelijks plannen wij de platforms in en indien er een actie gaande is, dan zal ook deze meegenomen worden.

Ook voor een enkele post beschikbaar

Vindt u dat het tijd wordt om een advertentie er meer uit te laten springen binnen social media? Ook voor enkele posts helpen wij u graag met de grafische inrichting van uw advertentie.